Din culisele luptei TikTok-erilor! JOSAN spune de ce totuși s-a bătut cu Dima WHITE: „E un conflict mai vechi”

O ceartă virtuală dintre doi tiktokeri a evoluat într-o bătaie reală pe ringul FEA. Lupta dintre scandalosul Dima White și Vasile Josan s-a încheiat cu înfrângerea ultimului. După ce apele s-au limpezit, Josan a oferit un interviu în care vorbește despre confruntarea pe care a pierdut-o.

Vasile Josan a recunoscut că anterior au fost prieteni la cataramă cu Dima White, dar întrucât au ales parcursuri diferite: unul s-a făcut afacerist, altul a încercat să se facă „vedetă” pe online, drumurile lor s-au despărțit și nici unul nu scăpau vreo ocazie de a se lua peste picior reciproc.

„Acest conflict a început 2019, noi am fost prieteni foarte buni și la un moment dat am apucat drumuri diferite și cred că de la asta totul a început. Și în tot acest timp noi mereu de (înțepam). . . Noi cumva am aplanat conflictul prin această bătaie. Eu am acceptat că am pierdut”, a spus Josan.

Văzând cum divergențele dintre ei devin tot mai acute, președintele FEA, Dorin Damir le-a propus să-și regleze conturile în ring, sub monitorizarea arbitrului și a medicilor.

„Totuși e o oportunitate să demonstrezi tineretului că nu toate problemele se rezolvă în stradă”

Josan a pomenit despre o eventuală revanșă, dar se pare că nu-i mai surâde ideea.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion