„În retrograd se pot aduna și fostele fostului”! Gabi MARCU din nou divorțează?

O postare ca o lovitură de trăsnet! Cunoscuta bloggeriță, brand manageră și specialistă în PR, Cristina Evtodii a avut o întâlnire cu tânăra prezentatoare radio, Mariana Josan, cu care s-a căsătorit în 2022 fostul ei soț, Gabi Marcu. Evtodii a postat câteva fotografii de la întâlnirea lor și a lăsat să se înțeleagă că actuala fostului său ar fi devenit și ea fostă…

Cristina nu a oferit prea multe detalii, în schimb a fost generoasă în aluzii. Citește mai jos mesajul lăsat de ea pe InstaStory:

Sursa: Instagram\cristinaevtodii

Mariana Josan, la rândul său, a distribuit la ea pe pagină cele două fotografii comune, fără a comenta în vreun fel întâlnirea lor. Pe pagina de Instagram a tinerei jurnaliste nu am găsit vreo fotografie comună cu Marcu. La el pe pagină tot lipsesc imaginile în doi, în schimb, a păstrat mai multe în care apare alături de fetița Marianei, Mira.

Amintim că prezentatorul TV, Gabi Marcu și Cristina Evtodii s-au căsătorit în 2016 și au divorțat după trei ani de relație. Motivul despărții ar fi infidelitatea lui și minciuna. În 2022, Marcu a fost din nou mire. Deocamdată, el nu a comentat public întâlnirea celor două femei din viața lui. O fi durat mai puțin a doua căsnicie?

Sursa: Instagram\cristinaevtodii
Sursa: Instagram\cristinaevtodii
Sursa: Instagram\josan.mariana

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion