Ies la iveală secrete despre „fetele lui PLAHOTNIUC”. Avea o cameră roșie și s-ar fi iubit cu Miss Venezuela!

Dorin Galben „l-a tras de limbă” pe Veaceslav Platon, despre viața intimă a oligarhului și fostului lider democrat, dat în căutare internațională, Vladimir Plahotniuc.

Potrivit lui Platon, oligarhul ar fi avut în anturajul său zeci de femei. Acesta susține că Plahotniuc chiar ar fi plătit 300 de mii de dolari pentru o noapte de amor deținătoarei titlului „Miss Venezuela”. Ar fi aflat asta de la o cunoștință comună care s-a ocupat de organizarea „întâlnirii”. Și mai mult, Platon spune că fetele lui Plahotniuc ar fi avut un soi de „organizație”

„Era un fel de Sindicat. Ele le schimba foarte des, cele mai „bătrâne” erau înlocuite cu altele mai tinere. Aveau un fel de organizație sindicală, cu un fond de investiții. Cele mai tinere trebuiau să pună în casa comună o sumă anumită din banii și cadourile primite de la Plahotniuc, ca atunci când vor fi „bătrâne”, să primească un fel de pensie din acea casă. El niciodată nu-și lăsa fetele în voia sorții, le angaja prezentatoare TV, le mărita cu paza sa de corp sau asistenți personali. Era un om unicat, în acest sens. Acorda mult timp femeilor. ”

Oligarhul ar fi avut și un loc special pentru „plăcerile” sale.

„Avea o cameră roșie ca în filmul „50 Shades of Grey”, cu tot felul de accesorii. Eu nu am fost acolo, dar mi-a povestit”, a spus Platon.

Controversatul afacerist a mai dezvăluit că Plahotniuc ar mai fi vizat într-un dosar penal privind traficul de minore.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion