Doina DANIELEAN renunță la Mercedesul care ar fi costat-o peste 50 de mii de dolari! „Îl vindeți că sunteți în criză”

Prezentatoarea, autoarea de carte și influencera, Doina Danielean și-a anunțat comunitatea că-și vinde automobilul, un Mercedes GLE 2022, pentru a face o altă investiție.

Doina nu a comunicat și prețul de vânzare, dar la momentul procurării bolidului, pe site-urile specializate, prețul Mercedes-ului respectiv varia între 56.000-58.000 de dolari.

„O dau pe mâini bune. Prețul se negociază cu clientul cu adevărat interesat! Păreri despre asta nu se cer, multumesc. E o decizie asumată, pentru o altă investiție, mai târziu veți afla… Mașina inca e pe garanție la dealer până pe 06.12.2024 ! Defecte, accidente NU ARE! Prima si unica proprietară sunt eu. Daca se găsește vreo defecțiune o înlătură dealerul. Raportul preț calitate e minunat. A fost pe mâini bune, cu grijă și se dă la fel pe mâini bune, care îi inteleg valoarea”, a scris Doina în descrierea unui scurt video cu bolidul său.
Sursa: TikTok\doinadanielean

Nu doar cei interesați de automobil i-au scris jurnalistei, dar și așa zișii, critici virtuali. Un internaut i-a lăsat un comentariu acid: „L-ați cumpărat ca să vă lăudați, acum îl vindeți că sunteți în criză, ca și mulți alți bloggeri, al’de Mihaella Chistol. Vreți să arătați că sunteți bogați, dar în realitate vai de capul vostru, datorii”. Doina Danielean a venit cu o reacție.

„Oamenii nu pot ierta dacă ai mai mult decât ei, ei nu se uită cât muncești, ei nu se uită ce fundament de activitate de ani de zile ai, oamenii judecă, oamenii numără banii în locul tău. . .Eu nu vreau să mă încarc de păcate și nu o să răspund la toate comentariile tale, dar o să-ți spun că știind adevărul meu, este al naibii de plăcut să citesc comentariile tale. . .” Vedeți mai jos reacția integrală a Doinei Danielean.
Sursa: TikTok\doinadanielean

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion