Horoscop 9 august: curg banii direct în buzunar la capricorni, iar gemenii au conflicte la muncă

Este o zi în care întâlnirile sunt benefice, fie profesionale sau personale. Sfatul astrologilor este să evităm conflictele, așa că ar fi bine să ne detașăm de emoțiile negative și să gândim obiectiv – scrie presa română.

BERBEC 9 august: Berbecii au o zi extrem de dinamică, iar discuțiile și întâlnirile pe care le au, le vor schimba perspectiva de viață.

TAUR 9 august: Taurii sunt susținuți la capitolele parteneriate, asocieri și colaborări. E posibil ca o femeie să vă ajute în demersurile voastre, cu un sfat sau sprijin financiar.

GEMENI 9 august: Este o zi în care Gemenii se pot afla într-un conflict cu șefii. Însă, compensați pe latura studiilor și a unor întâlniri interesante, unde veți învăța niște lucruri importante.

RAC 9 august: Racii sunt sfătuiți să fie cu picioarele pe pământ. Este nevoie de voi să fiți prezenți, în special în discuțiile de la job.

LEU 9 august: Leii sunt realiști. Veți intui foarte bine emoțiile celor din jur și veți avea succes, mai ales în încurajările de care oamenii au nevoie să le audă pentru a fi mai încrezători.

FECIOARĂ 9 august: Nativii Fecioară sunt susținuți de o femeie la locul de muncă. Aveți un sprijin într-un conflict, care vă ajută foarte mult în luarea unor decizii.

BALANȚĂ 9 august: Problemele financiare le cam dau bătăi de cap Balanțelor, însă, o persoană vă poate oferi ajutorul. Depinde doar de voi dacă veți accepta sau veţi strânge cureaua pentru a acoperi cheltuielile.

SCORPION 9 august: Astrele îi susțin pe Scorpioni în proiectele de grup. Încercați să adunați colaboratori pentru că este o zi bună pentru a cunoaște posibili parteneri de afaceri. 

SĂGETĂTOR 9 august: Săgetătorii ar trebui să aibă grijă la alimentație în această perioadă, pentru a nu se trezi ulterior, cu probleme de sănătate. 

CAPRICORN 9 august: Se anunță o zi bună pe plan financiar în ceea ce-i privește pe Capricorni. S-ar putea să clădiți drumul succesului prin deciziile pe care le luați astăzi.

VĂRSĂTOR 9 august: Vărsătorilor, în schimb, nu le merge bine pe plan financiar. Ar fi bine să nu colaboreze cu mai puțină experiență pentru că s-ar putea să aibă de pierdut. 

PEȘTI 9 august: Peștii au o zi interesantă la serviciu. Discuțiile cu șefii nu vor lipsi, iar dacă trebuie să vorbiți în public, totul va decurge excelent.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion