Gloria GORCEAG, prima apariție online după accidentul rutier în care a fost implicată: „Mi-am promis că . . .”

În seara zilei de 15 martie, automobilul condus de cântăreața și prezentatoarea Gloria Gorceag a fost lovit violent de o altă mașină. Autoturismul său a fost făcut zob și însăși artista a fost spitalizată. A urmat o perioadă de absență totală de pe platformele digitale și iată că în sfârșit, Gloria a venit cu un mesaj, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în viața sa după accident și propriile conștientizări.

„Nu am mai postat în feed pentru că știți voi, aveam alte treburi, alea de să pot să revin la viața cotidiană cât mai curând

Între timp, mi-am făcut timp, mi-am facut ordine în gânduri și în dorințe, am făcut pace cu mine, iar după această introspecție, care a venit peste mine absolut neinvitată, totul a devenit mai clar.

Uimitor cum știe Universul să ajungă la conștiința noastră, daca nu cu binișorul, atunci altfel, dar oricum te învață ce are de te învățat

Mulțumesc încă o data pentru cuvintele voastre calde, mi-au fost de ajutor, vă doresc tot binele din lume

Acum mi-am promis ca în fiecare dimineață, primul lucru pe care o să-l fac după ce deschid ochii, e să zâmbesc, pentru că se spune că anume atunci se trezește și sufletul”, a scris Gloria pe Instagram și a postat două imagini în care apare alături de copil.

Despre accident a anunțat chiar ea a doua zi, pe online, spunând că nu va putea merge o perioadă și că cel mai probabil va rămâne cu cicatrici. Citește mai jos mesajul ei de atunci:

„Pe 15 martie în jurul orei 22:40 în timp ce eu eram la volan, o altă mașină a intrat în mine.
Am fost conştientă până la momentul impactului, în timpul lui şi după. Întelegeam perfect ce tocmai mi s-a întâmplat, iar creierul meu şi corpul au reactionat dupa reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera şi am încercat să merg, dar n-am putut.
Îmi amintesc cum au oprit alte mașini și mi s-a acordat primul ajutor.
Scriu asta aici şi las aceste imagini ca să reamintesc că atunci când urcăm la volan suntem responsabili nu doar de propria viață, că sunt oameni care merg regulamentar, pur şi simplu se duc acasă la familiile lor, la copii.
Mi s-a spus ulterior că şoferul care conducea un Mercedes cu motorul 3.2 încerca să facă drifturi pe strada Vadul Lui Vodă mergând la deal.
Nu pot să redau de câte ori am mulțumit cerului că eram singură în mașină. Un Suzuki Swift pe care l-am condus cu atâta drag, e facut zob. În ambulanță, apoi la urgență, am auzit fraze precum că am avut mare noroc. Eu înțeleg foarte bine că e o minune că în acest moment eu scriu acest text.
Am avut nevoie de suturi şi n-o să pot merge cel puțin 10 zile şi voi rămâne cu cicatrici, dar sunt infinit recunoscătoare lui Dumnezeu că copiii mei au mamă
Azi trebuia să am un meci de fotbal, în starea mea de şoc, le ziceam medicilor că trebuie să merg acasă, că am un meci dimineață și nu pot să lipsesc.
Îmi pare atât de rău că nu pot fi alături de fete azi
Aceste imagini nu cred că o să le păstrez mult aici, pentru că eu vreau să daruiesc oamenilor doar bucurie, doar vreau să mai spun o dată, volanul mașinii nu e o jucărie.
Mulțumesc oamenilor din stradă și fetei care m-a ținut de mână până a venit urgența, am întrebat-o cum o cheamă, mi-a zis “Marina”. Marina, îți mulțumesc enorm”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion