SOPHIE TURNER îl dă în judecată pe JOE JONAS. Actrița vrea să își ia copiii în Anglia

Sophie Turner a intentat un proces împotriva lui Joe Jonas, care îi interzice să-și vadă fiicele și să le ducă în Marea Britanie, scrie Daily Mail cu referire la documentele instanței.

De asemenea, este cunoscut faptul că Joe Jonas a luat documentele celor două fiice ale sale și refuză să le returneze Sophiei.

Actrița susține că ea și fiicele ei urmau să se alăture lui Joe Jonas în SUA pentru turneul său înainte de a se întoarce în Marea Britanie. Acolo au locuit într-o casă închiriată până când construcția casei lor din Oxfordshire a fost finalizată în decembrie anul trecut. În timp ce se pregăteau să se mute în Marea Britanie, cuplul și-a scos la vânzare casa din Miami, care s-a vândut cu 15 milioane de dolari la începutul acestui an.

De asemenea, este cunoscut faptul că cei doi au discutat adesea despre dorința de a crește copii în țara lor de origine, întrucât îl considerau un loc sigur.

În martie, s-au mutat în Marea Britanie, unde Sophie a început filmările, iar Jonas a făcut din nou un turneu în SUA.

Sophie nu prea a fost de acord ca fiicele sale să stea cu tatăl lor, pe motiv că nu are un program atât de încărcat. Cuplul a decis să trăiască astfel pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, în august au avut o ceartă și Jonas a inițiat divorțul.

Turner a aflat că Jonas a cerut divorțul pe 5 septembrie din mass-media. Joe Jonas ar fi decis să divorțeze de soția sa, deoarece Sophie era prea des la petreceri. Declarația a stârnit îndoieli în rândul fanilor actriței, deoarece aceasta a spus în repetate rânduri în interviuri că este o introvertită și îi place să stea acasă.

Ulterior, în mass-media au apărut informații, care susțineau că Joe nu a susținut-o pe Sophie după nașterea copiilor și a forțat-o să meargă la petreceri.

Zvonurile despre relația dintre Sophie Turner și Joe Jonas au apărut pentru prima dată în 2016, iar un an mai târziu, îndrăgostiții s-au logodit. S-au căsătorit în 2019, iar în prezent au 2 fete.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion