Hotel chiar în aeroport, cu piscină, SPA și teren de squash. Unde se află?

De obicei, escalele sunt obositoare, nu și dacă vă aflați în Aeroportul Internațional Doha. Călătorii care au o escală sau a căror zbor se reține pot petrece orele de așteptare într-un hotel luxos aflat chiar în aeroport.

„Oryx” hotel are o sută de camere, toate repartizate pe un singur etaj și dotate conform celor mai înalte standarte. Paturi elegante, cu cearșafuri imacultate, WiFi gratuit, halate de baie, papuci și toate obiectele de igienă, astfel încât oaspeții hotelului să nu fie nevoiți să-și despacheteze propriile bagaje.

Hotelul este o adevărată oază de relaxare. Vizitatorii pot aștepta zborul bălăcindu-se în piscină, relaxându-se la SPA și chiar pot folosi acest timp pentru a-și face un tratament facial.

Sursa: CNN

Cei puși pe distracție tot își vor găsi activități pe plac. Hotelul dispune de un teren de squash, un simulator de golf, nemaivorbind de barul unde călătorii se pot delecta cu diverse cocktailuri.

În hotel există și o suită prezidențială, care dispune de un lounge personale, spațiu pentru lucru și toate cele necesare pentru a petrecere orele de așteptare în confort maxim.

Sursa: CNN

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion