GABRIELA DAMIR, despre accidentul care putea să-i ia viața: „Îmi port cicatricile până în prezent”

Gabriela Damir face dezvăluiri, după 25 de ani de la accidentul în care a fost implicată, împreună cu mama și bunelul său. Bloggerița a povestit pe Instagram cum a rămas vie ca prin minune, după ce automobilul lor ar fi fost lovit din plin de un polițist care conducea în stare de ebrietate.

„Eram mică, cred 2 anișori, maxim 3, când venind cu mama și deda de la Slobozia(spre Criuleni) am fost tamponați frontal de o altă mașină la volanul căreia, un individ, beat criță, abia putea lega două cuvinte. . . Nu o să mă dau în multe detalii, noi am zburat de pe traseu și practic am fost aruncați în gardul unei case. Când au încercat să-i scoată pe mama și bunelul, erau în stare inconștientă. Nici măcar nu știau că mai era și un copilaș în mașină (de mine vorbesc) am ajuns practic sub scaunul pasagerului, noroc de mama că în starea în care era a reușit să zică „fata, fata”. .Îmi port cicatricile până în prezent, pe degetele, pe pleoape, pe mâini. Norocul nostru că am rămas în viață . . . eu nu îmi amintesc nimic. . . Mama cu multe cicatrici, iar deda, deda mai mult nu se mai urcă la volan cu noi în mașină. Și știți care-i paradoxul? Că din 1997 până în prezent nimic nu s-a schimbat. . .”

Copil fiind, evident că nu-și amintește coșmarul pe care l-a trăit în acea zi. Tatăl său, omul de afaceri, Dorin Damir e cel care i-a povestit că de vină ar fi fost un polițist beat.

„Tata mi-a zis: „Găbuța, voi ați rămas vii ca printr-o minune, mașina era atât de boțită că a fost aruncată, nu puteai să repari acolo nimic.” Cât despre noi. . .spital, traume fizice și psihologice.”

În acest context, tânăra a venit și cu un mesaj pentru internauți:

„Nu camerele, nu poliția va stopa tot acest coșmar, ci noi, societatea. . .Ceea ce v-om vorbi, v-om posta – nu înseamnă că pârâm, ci salvăm vieți!”
Sursa: Instagram\gabrielladamir
Sursa: Instagram\gabrielladamir

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion