Actorul din ”50 Shades of Grey”, la un pas de moarte din cauza unei omide!

Starul controversatului film ”50 Shades of Grey”, actorul Jamie Dornan, în vârstă de 41 de ani, a fost internat de urgență la spital cu simptome caracteristice unui atac de cord, care cel mai probabil a fost cauzat de interacțiunea cu o omidă toxică, transmite presa română.

Bărbatul se afla în vacanță, în Portugalia, la un resort de golf, alături de prietenii lui, când i-au amorțit mâinile și picioarele. Prezentatorul Gordon Smith, unul dintre camarazii lui Jamie, care s-a îmbolnăvit și el, a declarat că inițial a crezut că simptomele au fost provocare de consumul exagerat de vin alb, martini și cofeină, dar medici a sugerat că ar fi vorba de o omidă.

”Se pare că ne-am atins de niște omizi și că am fost norocoși că am scăpat cu viață”, a declarat Smith.

Actorul a povestit că i-a amorțit inițial brațul stâng, piciorul stâng, apoi piciorul drept și după o perioadă în ceață s-a trezit într-o ambulanță. După ce a fost resuscitat, medicii l-au rugat să facă un selfie cu ei.

Viețuitoarea ucigașă care l-ar fi atacat pe actor se presupune a fi una dintre omizile defoliatoare de pin au mii de perișori care conțin o proteină iritantă care poate cauza dureri de piele, iritații ale ochilor și gâtului, și, în unele cazuri, reacții alergice.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion