GABRIEL NEBUNU, în apărarea Svetlanei SAINSUS: „Care e treaba oamenilor cu cine faci copii?”

Gabriel Nebunu a sărit în apărarea Svetlanei Sainsus, după schimbul de replici pe care l-a avut ultima cu Cătălin Lungu. Se știe că interpretul este în relații foarte bune cu Sainsus.

„În Ucraina război, în Israel război. Oare de ce oamenii nu înțeleg asta? Care e treaba oamenilor cu cine faci copii, cu cine te culci, cu cine trăiești și ce decizii iei? Îmi este milă de oamenii care au timp să urmărească pe cineva și să-și facă timp să comenteze. Dă mai bine 1 leu sau fă un lucru bun, postează un caz de caritate, să ajutăm pe cineva, să-i salvăm viața”, a scris Nebunu.

Mulți ani, Svetlana Sainsus a ținut în secret identitatea tatălui fiicei sale, Lia. Ca într-un final să fie dată de gol de presupusa bunică a fetei, mama iubitului său și tatăl Liei.

Sainsus a venit cu o reacție. Nu a informat, dar nici nu a confirmat informația.

Vestea că tatăl fiicei Svetlanei Sainsus ar fi fugarul, Gheorghe Cavcaliuc a stârnit o avalanșă de reacții în mediul virtual. Nu s-a abținut de la un comentariu și actorul Cătălin Lungu, care a făcut haz de modul în care a reacționat Svetlana Sainsus, la știrile despre presupusul tată al copilului său.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion