FOTO, VIDEO Star Hollywood, la Chișinău. Toți se așteaptă să creeze o capodoperă cinematografică la noi

Jay Worth, creator de efecte vizuale pentru unele dintre cele mai renumite producții de la Hollywood, printre care „Lost”, „Person of Interest” și „Fallout”, a venit la Chișinău. Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, s-a fotografiat cu el și a publicat aseară o postare despre această întâlnire pe rețelele sociale.

„Am avut un schimb de opinii despre importanța industriilor creative. E un domeniu cu mare potențial, pe care vrem să-l dezvoltăm”, a dezvăluit ministrul.

Dumitru Alaiba le-a dat moldovenilor temă pentru acasă să-și imagineze „o Moldovă recunoscută pentru creațiile sale artistice și inovatoare”.

„E o oportunitate economică uriașă. Industriile creative pot genera locuri de muncă și pot atrage investiții. De aceea, e important să punem Moldova pe harta industriilor creative, pe harta unor personalități, precum Jay Worth sau Jonathan Nolan”, a spus el.

La fel, din postarea ministrului am aflat că Jay Worth a avut o experiență plăcută în Moldova.

„Îl așteptăm să revină, poate deja pentru a participa la crearea unei noi capodopere cinematografice”, visează oficialul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion