„Acum s-a văzut cine sunt prietenii adevărați!” Lecție de viață dură, pentru Johy DAVIS!

„Prietenul la nevoie se cunoaște”, iar excentricul cântăreț, Johy Davis se pare că nu-i prea are. Acesta, de câteva zile este internat la spital și a constat cu regret că nimeni din cei pe care-i considera prieteni, nu l-a vizitat.

Din cauza unei răceli severe, Johy a fost internat pentru tratament la spital și mare i-a fost surprinderea când nimeni din cei cu care chefuia de obicei, nu l-a vizitat.

„Acum am înțeles că înseamnă omenie și ce înseamnă prietenie. Prietenii cu care ieșeam pe la terase, baluri, una alta, nici unul nu a venit să mă viziteze, nici unul. Trecem noi și peste asta, dar eu niciodată nu o să uit.”

În schimb, Johy a avut un oaspete special și absolut neașteptat, în camera sa de spital. A venit să-i ureze însănătoșire grabnică o persoană cu dificultăți locomotorii după operație, pe care Johy l-a ajutat să strângă suma necesară pentru efectuarea intervenției chirurgicale. Artistul i-a apreciat mult gestul și asta l-a făcut să-și revadă însemnătatea noțiunii de prietenie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion