Fosta lui Pasha PARFENI rupe tăcerea! L-a luat ușor peste picior pe cântăreț, care a declarat că mai nou e burlac

Ziua a început cu o veste trăsnet de la Pasha Parfeni. Cântărețul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Iuliana Scutaru, iar internauții l-au surprins deja pe Tinder, cea mai populară aplicație de dating din lume, ce-ți permite să cunoști burlaci și burlăcițe din proximitatea ta. Iată că încă soția lui, Iuliana Scutaru a rupt și ea tăcerea și a comentat divorțul lor.

Nici ea nu dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii lor, dar spune că a încercat din răsputeri să păstreze relația. Spre deosebire de Parfeni, care pare deja pornit să-și caute o nouă iubire, Iuliana scrie că încă nu se poate numi burlăciță, făcând probabil aluzie la spusele lui Pasha, care a menționat că de ceva timp este burlac.

„Prieteni, știți deja noutatea, eu doar o confirm.
Vă mulțumesc mult pentru grijă, apreciez fiecare mesaj! Îmi propun să depășesc cu demnitate această perioadă turbulentă a vieții mele, de aceea nu voi comenta nimic la acest subiect.

Unicul lucru pe care îl pot comunica e faptul că am depus tot efortul pentru ca această relație să funcționeze, atât în plan personal cât și artistic, dar uneori viața bate filmul.

Țin mult la comunitatea noastră pe care am creat-o împreună pe parcursul acestor ani, și îmi doresc să păstrăm bunele relații, fără de a vă împărți în tabere. Sper că ne va reuși acest lucru, și vom avea în continuare momente frumoase cu oamenii noștri. Dar deja separat.

Vă mulțumesc mult pentru fiecare întrebare neadresată la acest subiect 🙏

P.S. Burlăciță m-oi declara imediat după ce vom divorța”, a scris Iuliana pe Instagram.

Citește pe CanCan cum a fost dată vestea despre despărțirea lor de către Pasha Parfeni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion