Veste TRĂSNET! Pasha PARFENI divorțează și deja a fost zărit pe Tinder! “De ceva timp sunt burlac”

De o bucată bună de vreme, cântărețul care ne-a reprezentat țara anul trecut la Eurovision, Pasha Parfeni și soția sa Iuliana Scutaru au dispărut de pe rețelele de socializare și din spațiul public. Ca la miez de noapte, artistul să anunțe printr-un filmuleț că au luat decizia de a se despărți și e din nou burlac.

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru s-au căsătorit în 2017, după o relație de 7 ani. Până în prezent nu au fost zvonuri că a lor căsnicie ar atârna de un fir de ață.

„Îmi vine foarte greu să vorbesc despre asta și este motivul de ce am lipsit așa de mult timp din spațiul online. Adevărul e că după 15 ani de relație, noi cu Iuliana am luat decizia să ne despărțim. Am avut 15 ani plini de dragoste de momente frumoase și mai puțin frumoase, doar că sunt momente ce ne aparțin doar nouă așa că nu vreau să vă dau mai multe detalii, doar să știți că alături de ea am dezvoltat proiecte fantastice și am lansat piese frumoase și anume așa vreau să ne țineți minte și sunt foarte recunoscător pentru tot, doar ca la un moment ceva nu a mers bine așa ceva se întâmplă. Suntem și noi oameni și da, de ceva timp sunt burlac, nu vreau să vă las pe o nouă așa negativă, vreau să vă spun ca mi-a luat ceva timp ca să revin la voi cu gânduri mai noi, cu proiecte noi și cu melodii noi așa ca vă mulțumesc ca îmi sunteți alături și mizez pe susținerea și înțelegerea și susținerea voastră”, a spus Pasha Parfeni.
„Este un moment mai greu emoțional pentru mine și înțeleg că a venit timpul să fac acest anunț public.
Este de responsabilitatea mea să menționez că în această situație nu există corecți sau mai puțin corecți. A fost o decizie complicată pentru ambii.
Iuliana a fost alături de mine timp de 15 ani și îi sunt recunoscător pentru tot”, a adăugat artistul.

Între timp, urmăritorii portalului nostru l-au surprins pe Pasha Parfeni pe Tinder, cea mai populară aplicație de dating din lume, ce-ți permite să cunoști burlaci și burlăcițe din proximitatea ta. Profilul lui Pasha Parfeni este validat, pe poza principală bărbatul apare la bustul gol și se prezintă cu prenumele prescurtat, Sasha.

Iuliana Scutaru deocamdată nu a venit cu o reacție publică după anunțul lui Pasha Parfeni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion