„Ești 10 clase peste Adele”! Ce cântăreață din Moldova a primit acest compliment la un show TV din România. A impresionat pe toată lumea din platou

După ani de zile în care a tot încercat să obțină succesul cel mare în muzică și în care a trecut prin nenumărate dezamăgiri legate de acest domeniu, Diana Brescan se pare că luase decizia de a renunța la cea mai pare pasiune a ei. Acesta ar fi fost și motivul care a stat la baza înscrierii sale în competiția Bravo, ai stil.

Totuși, cântăreața originară din Chișinău se pare că și-a demonstrat încă odată că nu e cazul să se lase de muzică, iar jurații Bravo, ai stil au fost cei care au îndrumat-o să își urmeze în continuare visul. În ediția de joi-seară, tânăra a avut câteva momente de improvizație muzicală alături de colega ei de emisiune Aza, în care ambele și-au etalat calitățile muzicale, iar talentele lor nu au rămas neobservate.

„Diana, fetiță, sper să nu uiți ce-ți voi spune. Cazul este grav, cu potențial… local ești pa, tre să pleci ieri! Statele Unite, pachet, am plecat! Ești 10 clase peste Adele! Ești superbă!”, i-a spus Dianei Brescan juratul Maurice Munteanu după ce aceasta a cântat o bucată din piesa Lanei Del Rey – Video Games și mai apoi în duet cu Aza, piesa Ioane, Ioane.

Vedeți momentul mai jos.

sursa: Kanal D / Bravo, ai stil

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion