Emilian CREȚU, gata de a se muta în casă nouă! Are loc ultima curățenie generală, iar actorul interzice cu strictețe fotografiatul!

În ultimul an, investițiile, atenția și inspirația actorului Emilian Crețu erau îndreptate către casa sa, care a fost construită practic de la temelie, iar acum pare gata să-și primească locatarii. În casă astăzi are loc ultima curățenie generală, efectuată de o echipă specializată.

Clădirea este pe bună dreptate una exclusivistă, stilul a fost inspirat din arhitectura spaniolă. Acolo, fiecare membru al familiei Crețu va avea propria cameră, se vor bucura geamuri panoramice, balcoane, un cinematograf, bazin, bucătărie și sufragerie enormă. Sora lui Emilian Crețu a spus anterior că „poate găzdui o întreagă grădină botanică”.

Emilian e pretențios nu glumă când e vorba de casa sa. Tot Nina a dezvăluit că fratele său a decis să schimbe în totalitate baia personală a Ninei, din noua casă, după ce totul era gata. Aceasta a renunțat fără milă la gresie și faianță, doar pentru ca totul să corespundă așteptărilor sale.

Crețu interzice cu strictețe celor care pășesc în casa sa să facă video sau fotografii. Nu are acest privilegiu nici Nina, care deseori a fost dojenită când încerca să mai arate vreun colț al casei.

Amintim că într-un interviu, Emilian Crețu a recunoscut că a împrumutat zece mii de euro pentru a cumpăra locuința de vis. Bani pe care i-a și întors.

Chiar dacă încă nu e mutat, acesta deja planifică să-și cumpere o casă și în Italia. Despre asta poți citi pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion