Emilian CREȚU intenționează să-și cumpere un apartament în Italia! „E la demisol, are și un spațiu pentru grădină”

Pentru actorul și prezentatorul TV și de evenimente, Emilian Crețu, Italia este o a doua casă. El călătorește frecvent în această țară, întrucât acolo trăiește sora lui, cel mai bun prieten și pe lângă asta este extrem de solicitat la evenimentele diasporei de acolo. Internauții au fost curioși să afle dacă Crețu nu intenționează să investească într-un imobil acolo, dacă tot călătorește atât de des.

Emilian a spus că deja și-a ochit o locuință pe plan, chiar în apropiere de casa prietenului său pe care-l dezmiardă „seniora Dima”.

„Îmi place la nebunie Italia, îl ador pe seniora Dima, are acolo un apartament lângă el care se vinde cam în aceiași ogradă și i-am zis în cazul în care se va întâmpla să fie lucrurile foarte în serios, să se vândă, atunci eu voi fi primul care o voi cumpăra, pentru că apartamentul e cumva la demisol, are și un spațiu pentru o grădinuță”, a povestit Emilian pe Instagram în cadrul rubricii de întrebări și răspunsuri.

Amintim că Emilian Crețu deja de un an își construiește o casă supraetajată la Chișinău, în care iată-iată se va muta. În satul de baștină, pe lângă casa părintească, Crețu a mai cumpărat o casă bătrânească din vecinătate. Deocamdată însă nu a dezvăluit ce planuri are pentru acea locuință.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion