EMILIAN CREȚU face un apel către părinți! Află ce-l îngrijorează

Am putea avea o generație plină de complexe – trage alarma actorul și prezentatorul Emilian Crețu. Acesta se arată îngrijorat de faptul că unii părinți denaturează înfățișarea copiilor lor, prin diferite filtre, ceea ce prin urmare ar putea să le modifice percepția despre sine și la maturitate s-ar putea pomeni cu mai multe complexe, a spus Emilian Crețu.

Influencerul a făcut un apel către părinți și i-a îndemnat să renunțe la filtrele care transformă fața copilului în chipul unei păpuși.

„Aceste filtre ar putea dezvolta în fiica dumneavoastră un complex. Dacă în fiecare zi o să se vadă cu acest filtru ideal: ochii – ochi, nasul – nas, buza – buza, ea așa o să vrea să se vadă și peste 14-15 ani ea o să zică: „trebuie să-mi fac buzele ca în filtru, ochișori, pomeței”. Toți copii sunt frumoși și scuzați-mă că dau lecții de viață, dar nu cred că este corect când pe copilul vostru tot mai des în puneți pe internet cu acel filtru de păpușică. Asta dezvoltă un oarecare complex, copilul cela când o să se uite în oglindă o să zică că eu nu-s frumoasă, că-s frumoasă cu filtru”, a spus Emilian Crețu.

Un alt aspect a îngrijorat-o pe prezentatoarea Lilu. La careul dedicat începutului noului an școlar aceasta a remarcat tendința de maturizare timpurie a fetelor, mai exact – părul vopsit, tocuri, acoperirea unghiilor cu oja-gel etc. Influencera de asemenea i-a sfătuit pe părinți și copii să mai zăbovească în copilărie și să se abțină de la aceste aspecte, care de altfel, le-ar putea dăuna sănătății.

Sursa: TikTok\emiliancretu

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion