THEO ROSE – nașă de cununie, deși nu e căsătorită! Află cine sunt finii

Theo Rose și Anghel Damian au devenit ieri nași pentru Denisa Trofin, și ea cântăreață, care s-a căsătorit cu Cosmin Nistor, creator video. Iar pentru micuța lor, Karla Elena, care a fost botezată tot ieri – Theo și Anghel au devenit nani. Asta deși nu sunt soț și soție, oficial, scrie presa română.

Theo Rose nu a avut parte de rutina clasică a unei nașe. Nu și-a început ziua prin saloane de frumusețe. Cu o seară înainte aceasta a susținut un concert la Iași și a avut grijă să-și păstreze machiajul pentru a doua zi. 

 „Am făcut următoarea combinație. Mi-am demachiat doar fața. Nu pot să dorm machiată sub nicio formă. Am lăsat doar ochii machiați. Și, dimineață mi-am făcut un duș, m-am dat cu cremă, m-am făcut fresh, părul mi l-am făcut cu mânuțele mele„, a spus Theo Rose. 

Nașa mare a schimbat două ținute. La biserica a purtat o rochie turcoaz, strălucitoare, cu decupaj în zona bustului. Ținuta mulată i-a accentual silueta impecabilă. Seara, la petrecere, cântăreața a fost în centrul atenției pe ringul de dans. Ea a purtat o nouă rochie, roz, cu decupaj pe lateral și sandale cu toc asortate. Micuțul Sasha nu a lipsit de la nuntă. El a purtat o ținută alb-negru.

Sursa: Instagram\Denisa Trofin
Sursa: Instagram\ theorose.official
Sursa: Instagram\ theorose.official
Sursa: Instagram\ theorose.official

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion