După divorț, Gabi MARCU a lăsat-o pe fosta soție fără jumătate de avere. Ce i-a luat mai exact?

Prezentatorul Gabi Marcu a divorțat din nou! A confirmat faptul deja fosta sa soție, jurnalista Mariana Josan. Deși nu a dat detalii despre motivele și circumstanțele destrămării căsniciei lor, totuși, tânăra a împărtășit urmăritorilor săi un detaliu curios din culisele divorțului de vedeta TV.

Marcu i-ar fi luat o bună parte din florile de cameră, de care e profund pasionată Mariana.

„Pentru că așa cum se cuvine după divorț, se împarte totul în jumătate. Doar că această jumătate s-a aplicat doar pe plantele mele” – a scris ex-soția lui Marcu.

În continuarea, aceasta a postat un video în care îngrijește plantele rămase, în noua sa locuință din România. Mariana Marcu anterior a povestit pe Instagram că fiica sa, Mira va merge la o altă școală și ea înșiși va avea un nou job. Tânăra caută chiar și o nouă manichiuristă la Brașov.

Amintim că vestea despre divorțul Marcu – Josan a fost dată de prima soție a prezentatorului, Cristina Evtodii. Fostele lui Marcu au avut o întâlnire despre care a scris cancan.

Tot portalul nostru a aflat că Mariana Josan și-ar fi refăcut deja viața personală. Citește aici cine este presupusul său iubit. Până la divorț, tânăra a activat în calitate de prezentatoare radio.

Sursa: Instagram\josan.mariana (story din data de 06.01.2024)
Sursa: Instagram\cristinaevtodii
Fotografie de la nunta lui Gabi Marcu cu Mariana Josan (Sursa: Google)
Fotografie de la nunta lui Gabi Marcu și Cristina Evtodii. (Sursa: Google)

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion