Duc război și între timp. . .mai organizează concursuri. Rușii și-au ales cea mai frumoasă femeie măritată din țară

„Această victorie i-a cumpărat-o soțul”, „Pare că a avut o întâlnire foarte apropiată cu o grenadă”, „Alte participante nu au fost?”, „Rusia minte despre tot” – sunt doar câteva dintre dintre comentariile acide la adresa Nataliei Oscar, câștigătoarea din acest an a concursului „Mrs. Rusia”, la care pot participa femei căsătorite și cu copii.

Natalia nu a reușit bine să simtă gustul victoriei, că internauții au făcut-o cu ou și oțet, inclusiv concetățenii săi. Asta după ce au văzut diferențele izbitoare dintre fotografiile sale de pe Instagram și cele de la concurs. Au învinuit-o pe Oscar că exagerează cu photoshop-ul și că frumusețea sa nici pe departe nu este naturală, așa cu pretinde. Voi ce credeți?

Sursa: Google
Sursa: Google

Despre Natalia Oscar nu se cunoaște prea multe, decât că aceasta predă limba engleză și scrie versurile cântecelor pe care tot ea le interpretează. În finala concursului ea a cântat propria compoziție „Sunt Mrs. Rusia a voastră”. Femeia educă o fată, iar soțul său presa rusă nu scrie nimic. Din neștiință sau o fi alte motive.

Sursa: Google

În acest an, la concursul „Mrs. Rusia” au participat 83 de concurente din întreaga țară, cea mai în vârstă dintre ele având 62 de ani. Câștigătoarea s-a ales cu o vacanță în Bali și dreptul de a reprezenta țara la nivel internațional.

Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion