VIDEO Fiul celui mai bogat om din India se însoară. Românca Iulia Vântur și Salman Khan au făcut furori dansând la preparty

Iulia Vântur și Salman Khan au avut o apariție spectaculoasă la una dintre petrecerile organizate înainte de nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Cei doi au încins ringul de dans, fără să le pese că sunt filmați.

Iulia Vântur și Salman Khan nu și-au oficializat niciodată relația, însă povestea celor doi a fost în repetate rânduri subiectul principal al tabloidelor.

Deși își țin relația privată și nu apar frecvent împreună, cei doi au fost surprinși la una dintre petrecerile premergătoare celei mai mari nunți ale anului. Cei doi au dansat pe „Oh Oh Jane Jaana”, una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Salman Khan.

De asemenea, Iulia Vântur a făcut senzație și prin ținuta spectaculoasă pe care a ales să o poarte la acest eveniment. Frumoasa româncă a atras atenția paparazzilor și a întors toate privirile.

La sfârșitul lunii iulie, Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, și partenera sa, Radhika Merchant, își vor uni destinele în cadrul unei ceremonii grandioase. Petrecerile excentrice de dinainte de nuntă au stârnit deja interesul presei internaționale, iar rețelele de socializare abundă de informații despre evenimentele ce vor urma.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion