Doina DANIELEAN își geloza fiica vitregă! „Am avut o stare parcă de trădare!”

Prezentatoarea și influencera, Doina Danielean educă trei copii: pe Daniel, fiul ei din prima căsnicie, pe Eva-Maria, născută în actuala relație și pe Delia, fiica soțului ei. Cu aceasta, mama vitregă are o relație mai mult decât frumoasă. Doina a recunoscut în cadrul proiectului „Mama Imperfectă” că a ajuns chiar să o gelozeze pe adolescentă la mama ei biologică, cu care de curând a început să comunice.

Doina și Vasile formează un cuplu de șapte ani. Ambii au câte un copil din căsniciile anterioare și ambii au rămas să-i educe independent. Daniel și Delia au acceptat din start partenerul părintelui și au început să trăiască ca o familie. O bună perioadă de timp, Delia nu comunica cu mama ei biologică, între timp însă, cele două au ajuns din nou să-și vorbească și chiar să se vadă. Ceea ce nu a fost chiar ușor pentru mama vitregă.

„Ea are o relație faină cu mama ei, se văd din când în când, noi nu suntem împotrivă. De la început am avut o stare din aia, parcă de trădare, uite, nu s-au văzut atâția ani și acum se văd, mă doare, de ce? Dar pe urmă am zis, dacă asta o să-i facă mai bine, o să-i aducă un plus valoare în viața ei, o să-i aducă ei o stare de bine – atunci eu sunt gata să accept asta!”

Doina Danielean spune că nu vrea să-i ia locul mamei biologice, dar oricum o consideră de fiică pe Delia.

„Ani la rând sunt în aceiași casă cu ei, le pun pe masă, am grijă când face febră, se îmbolnăvește, merg cu ea la spital, la cumpărături, sunt cu ea zi de zi, suntem o familie. Niciodată nu vreau să fiu mama ei, are mama ei, e în viață, de ce să mă bag eu să zic că sunt eu mama ta. Eu tind să fiu cea mai bună prietenă în ei. În același timp nu mă lasă sufletul și creierul să spun că sunt doar mama a doi copii pe care i-am născut, spun mereu că sunt mama a trei copii.”

Cât despre Daniel, fiul biologic al influecerei, acesta nu comunică cu tatăl lui biologic și Doina Danielean a spus că e gata să-l mulțumească că nu a intervenit prea mult și nu a bulversat apele după divorț.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion