De ziua sa, a trăit un adevărat șoc! Ce cadou incredibil i-a făcut IRINEI KOVALSKY soțul său?

Cântăreața Irina Kovalsky ieri a fost omagiată. Artista a împlinit 31 de ani, iar soțul său a avut grijă să îi facă o surpriză memorabilă.

Cuplul a plecat într-o vacanță în Turcia și au vizitat mai multe locații populare, au explorat Istanbulul și Cappadocia. După multiple excursii, ședințe SPA și relaxare în hamam, pe Irina o aștepta o cină romantică. Sigur știa că urmează o surpriză, dar nici nu bănuia ce se va întâmpla! Soțul practic a cerut-o de nevastă pentru a doua oară, întrucât i-a dăruit inelul de logodnă pierdut de ceva timp. Citiți întreaga poveste:

„Acest inel mi l-a dăruit Serghei acum 12 ani, când m-a cerut în căsătorie. Iubeam mult acest inel și însemna mult pentru mine, dar l-am pierdut în piscina de acasă și nu am observat din start acest lucru. Dimineața următoare au venit specialiștii care au curățat bazinul minuțios și doar peste o zi mi-am dat seama că de fapt mi-am pierdut acolo inelul, dar era prea târziu să-l caut, după ce piscina a fost curățită, iar filtrul lucrează nonstop. Dar peste câteva zile, Serghei a găsit inelul, când a decis să înoate seara, după muncă. Era în canalul de scurgere, s-a blocat acolo. El nu mi-a spus că a găsit bijuteria, dar a decis să-mi facă o surpriză de ziua mea. Și acesta este cel mai de preț cadou! Cum a fost posibil să-l găsească? Eu cred în semnele sorții și acesta sigur e un semn bun!” – a povestit Irina Kovalsky, pentru CanCan.

Supriza a fost urmărită live pe TikTok de aproape trei mii de oameni. Vedeți mai jos momentul.

Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume
Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume
Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion