DOINA DANIELEAN, amintiri de groază dintr-o călătorie. „O noapte pe care nu o voi uita vreodată”

Influencera și prezentatoarea, Doina Danielean a pornit într-o călătorie cu familia sa. Drumul a făcut-o să-și amintească despre o întâmplare mai puțin plăcută, din 2019, când a pornit pentru prima dată în Grecia, cu alesul inimii sale.

Totul a început perfect. Cuplul a făcut toate rezervările necesare și urmau să ajungă pe insula Thassos, dar s-a întâmplat ceva ce i-a marcat pentru totdeauna.

„Trecusem vama Ruse, se însera…ca prin pădurile din regiunea Borovo, mașina pur și simplu să se deconecteze total din mers, în momentul când Vasile depășea un camion cu 100 km/h. Am oprit pe marginea traseului, fum, noapte, mașina total blocată și moartă. Așa arătam după o noapte în mașină, fără apă, fără mânare, fără Internet, aproape fără baterie la telefon și fără un ajutor posibil, fiindcă mașina avea toate 4 roți blocate. Cu frica enormă, cu tresărit la fiecare foșnet din pădure și la fiecare mașină care trecea, având teama de banditismul din Bulgaria. Am trecut o noapte pe care nu o voi uita vreodată. Ajutorul a venit pe la 11, când soarele ardea și căutam umbră. Deshidratați, flămânzi, nedormiți, dar resemnați că a fost o încercare pentru noi și că am știut să ne îmbrățișăm, să ne susținem și chiar să plângem în doi. După acest moment relația noastră avea alt sens.” – a povestit Doina Danielean.
Sursa: Instagram\doinadanielean
Sursa: Instagram\doinadanielean
Sursa: Instagram\doinadaanielean

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion