Nu e doar cântăreț! Ce afacere și-a deschis Dan BALAN în Ucraina?

Îndrăgitul cântăreț, Dan Balan a avut o lungă perioadă de tăcere muzicală și mediatică, dar a revenit cu noi forțe. Artistul, în duet cu Irina Rimes și-au prezentat avanpremiera piesei „Ultima noapte” la un post de radio din România și a oferit un interviu jurnaliștilor de acolo, în care a povestit inclusiv despre activitatea sa profesională din ultimii ani.

Dan Balan a recunoscut că și-a mutat în mare parte activitatea în Ucraina, unde a jurizat un faimos show muzical. Pe lângă asta însă, artistul s-a mai lansat și o afacere.

„Eu lucrez în mai multe direcții, inclusiv în filme, cu producții TV. Sunt producător, să spunem…Produc și multe lucruri și cu asta m-am ocupat perioada asta mai mult.
– Ești producător inclusiv de filme?
– Da, în ultimii 5 ani cu asta m-am ocupat, am compania pe care am format-o în Ucraina cu care producem filme. Eu regizez, mă rog, filmez toate clipurile mele. Este o chestie pe care iubeam tot timpul să o fac.” – a dezvăluit Dan Balan, pentru jurnaliștii de peste Prut.

Citește pe cancan.md și povestirea artistului din cadrului aceluiași interviul, despre prima sa dragoste, care l-a inspirat să creeze hitul „Oriunde ai fi”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion