Doina CIOBANU, surprinsă în aeroport. Cum arată modelul Burberry și Versace în viața de zi cu zi?

Cititorii CanCan sunt cu ochii în patru! Unul dintre spioniii noștri a surprins-o în aeroport pe frumoasa Doina Ciobanu, fashion bloggeriță, model și unul dintre cele mai sonore nume din lumea modei din Marea Britanie.

Tânăra zboară spre Milano, îmbrăcată într-o blană superbă și purtând o beretă cochetă.

Potrivit surselor online, Doina Ciobanu e cunoscută ca având una dintre cele mai puternice branduri personale în industria modei, în Marea Britanie, precum și ca fiind una dintre „cele mai influente” în această industrie, Ciobanu a avut prezentări de modă și a colaborat cu o listă de brand-uri de modă de lux, printre care se numără Agent ProvocateurBurberryVersace.

Ciobanu și-a lansat blog-ul de moda The Golden Diamonds în 2010, în perioada în care locuia în Republica Moldova. Ea a refuzat să urmeze universitatea la Sorbona în Paris, pentru a se dedica în totalitate carierei de model.

Activitatea ei, atât online cât și offline, a fost recunoscută de Forbes în topul 19 Young Entrepreneurs și în topul de antreprenori din România, 30 Under 30. Stilul ei și performanța ei de modeling au promovat-o în publicații, cum ar fi Elle, GlamourHarper ‘s BazaarMarie ClaireTatlerThe Telegraph și în ediții internaționale ale revistei de modă Vogue.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion