O nouă lecție de la Tany VANDER și un nou val de critici: „Ce vinzi tu cu 300 de euro, studiez gratis pe TikTok”

Instagram bloggerița și afacerista, Tany Vander a anunțat pe Instagram că realizează un nou curs, prin care va învăța oamenii să. . .vizualizeze corect, așa încât universul să contribuie la îndeplinirea dorințelor, ci nu doar să fie aruncate în van.

Vander a dat exemple greșite de mesaje către univers și le-a spus urmăritorilor că e inutil să repeți că vrei să fii bogat, sănătos, că vrei să arăți bine sau vrei un soț perfect și copii etc. și le-a spus că în urma cursului său gândirea lor se va schimba. Nu toți urmăritorii să-i au salutat ideea cursului și au început să facă haz, întrecându-se în ingeniozitate:

„Draga Tania, universul spune ca ar trebui să-ți recunoști că pur și simplu ai avut norocul sa te aleagă un bărbat bogat care ți-a dăruit stilul de viață pe care-l trăiești, iar meritul tau e aceea că ești o soție bună pentru el, de altfel nu mai era cu tine. In spatele succeselor tale sta in primul rind soțul tău, și tu de multe ori asta recunoști. E îmbucurător că citești, încerci să dai niste povețe celor care nu citesc, și tot ei te venerează. Ești un vânzător bun și atât.”
„Tanti Tanya, ceea ce vinzi tu cu 300 de euro,eu citesc și studiez din tiktok”
„Ce crige. . .” – sunt câteva dintre reacțiile moldovenilor. Alții însă salută ideea și spun că: „Cei care citesc, vand celor care nu citesc. Destul de corect.”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion