Dianna ROTARU, prima vacanță împreună cu fiica de trei luni! Ce dificultăți întâmpină familia?

O nouă provocare pentru cântăreața Dianna Rotaru, proaspătă mămică. Artista s-a aventurat într-o călătorie cu iubitul ei și fiica lor de aproape patru luni.

Familia călătorește cu mașina prin România și petrec timpul frumos. Însă nu fără dificultăți firești, despre care Dianna Rotaru a povestit pe Instagram.

„Este prima noastră călătorie cu bebelina și este o experiență noi pentru amândoi, ea fiind atât de mică și noi așa de mari, o învățăm. La capitolul ăsta cu scutece este destul de problematic, trebuie să ne oprim tot timpul, să o schimbăm, ne luăm și noi o pauză. Alta e că se plictisește foarte repede. Eu de regulă stau în față, în spate nu pot, când mergem prin munți, prin curbe, amețesc și îmi vine să vomit. Dar mă mut la ea, o distrez cu jucăria, are și un dinozaur preferat, așa că ne descurcăm. Încercăm să facem față.”

Amintim că Dianna Rotaru a devenit pentru prima dată mamă în luna decembrie a anului trecut. Tatăl fetiței este un afacerist și impresar român. Micuța Laura-Emilia a fost deja botezată, aici, în R. Moldova.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion