Moldova, fără vedete?! În ajun de 8 martie, mulți au apucat drumul străinătății. Ce destinații au ales?

Vedetele autohtone sunt solicitate la greu de Diasporă. Nume sonore din showbiz au plecat pentru a concerta peste peste mări și țări. Între timp, alții se vor odihni de Ziua Internațională a Femeii în locuri cu climă mai. . .prielnică.

Actorul Emilian Crețu, showman-ul Anatolie Melnic și fiica sa tocmai au poposit la Londra. Aceștia urmează să aibă mâine cu concert acolo. Glumele sunt în program, chiar de la aeroport.

Soții Kovalsky vor petrece în acest an 8 martie la Nisa. Cuplul de asemenea concertează acolo.

Aura a avut și ea concert în Statele Unite ale Americii, dar a rămas să mai zăbovească peste ocean și acum ne surprinde cu imagini frumoase.

Ce e pentru artiști zi de muncă, pentru influenceri, relaxare. La polul opus, Marinela Bezer și soțul său fac plajă în Emiratele Arabe Unite. Și Mihaela Berdaga, împreună cu soțul său Veaceslav Zagaevshi se află prin preajmă. Aceștia au sărbătorit ziua de naștere a Mihaelei și probabil vor continua lista se serbări.

Focoasa cântăreață Eva Timush a plecat într-o vacanță cu fetele în Milan. Tot în Italia a plecat și prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, de această dată, fără soț și copil.

Soții Cârnaț și mezinul familiei rămân în Republica Dominicană. Dar aceștia nu sărbătoresc ziua de 8 martie, 14 sau 24 februarie, au spus ei anterior.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion