Mai urmează? Teodor CÂRNAȚ, pornit să-și mărească familia: „Nu mă opresc la 10”

Are ambiții de a deveni președinte, de a-și vinde slipii la licitație și desigur să mai facă copii. Zece urmași nu reprezintă limita pentru familia Cârnaț. Capul familiei își dorește și mai mulți.

Expertul în drept constituțional, popular pe internet, Teodor Cârnaț are din prima relație o fiică și alți nouă copii aduși pe lume de soția sa, „Marinocica”. Bărbatul crede că asta e tot, întrucât are un exemplu relevant, bunica sa, cu 12 copii.

„A decedat în ochii mei și de atunci am înțeles cu adevărat care este misiunea omului pe pământ. Să lăsăm urmași, să facem fapte bune. Pentru asta noi lucrăm, depunem suflet și trăim…
Bunica mea a născut 12 copii, dintre care cinci au studii superioare și au trăit într-o perioadă foarte grea. Acum sunt toate condițiile de a crește un copil, important să ai dorință. Am înțeles că oamenii din țările bogate sunt mai egoiști, nasc tot mai puțini copii, dar ei sunt viitorul, pământul aparține copiilor”, a adăugat acesta.

Deocamdată Marina și Teodor Cârnaț educă 9 copii, 5 fete și 4 băieți. Cuplul s-a cunoscut pe când Marina era studentă, iar Teodor profesor universitar.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion