Dezvăluiri! De ce a divorțat PAULA SELING după 17 ani de căsnicie?

Cântăreața Paula Seling e foarte discretă când este vorba despre viața sa personală. Artista în vârstă de 44 ani a tăinuit de lume că a înfiat o fetiță, Elena, împreună cu fostul său soț, Radu Bucura. Despre separarea lor artista tot nu a trâmbițat. Însă după ce vestea a fost dusă de alții peste ambele maluri ale Prutului și a trecut vreme bună după divorț, Paula Seling în sfârșit a povestit pentru cancan.ro despre motivele separării și ce relație au acum.

În cadrul interviului, cântăreața a recunoscut că iubirea lor nu s-a stins, dar chiar și așa șanse de împăcare nu există și nici măcar nu iau în calcul această posibilitate. Și iată care este motivul care i-a făcut să pună punct unei relații de 17 ani:

„În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți”, a dezvăluit Paula Seling.

Cei doi au rămas prieteni și continuă să o crească împruenă pe Elena. Fetița va sta cu Bucura cât timp artista va concerta în Seattle, Sacramento și Los Angeles.

„Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie. Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine.” – a mai povestit artista.

Paula Seling și Radu Bucur s-au cunoscut pe când aveau doar 16 ani. Acesta a preluat rolul de maganer al artistei, așa că era responsabil de fiecare aspect al carierei sale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion