Dedicație pentru toți mirii! KAPUSHON și MAGNAT au lansat imnul ex-burlacilor

Lansările se țin în lanț astă vară. Maxim Saculțan, cunoscut sub numele Magnat, și Kapushon au dat lovitura cu piesa „S-a însurat încă un bro”, care l-a 3 zile de lansare a adunat 75 mii de vizualizări pe Youtube.

Piesa este scrisă de Kapushon și Magnat, iar cu muzica i-a ajutat Radu Duminica.

Clipul redă sută la sută mesajul piesei, iar actorii, care au participat la filmări sunt cunoscuți în spațiul public. Printre ei este Valeriu Rașcu de la Banca de bancuri, actrița Ana Tcacenco, dar și Mihaela Ionașcu, moldoveanca care a cucerit jurații de la show-ul românesc, iUmor.

Producția nu i-a dezamăgit pe fani. Clipul a adunat pe Youtube aproape 100 de comentarii, iar majoritatea sunt doar de laudă.

„Se simte o fișcă în cântecele voastre (pur moldovenesc). Uneori leac pentru suflet. Succes în tot ce faceți!”, „Unii zic „tipic moldovenesc”, eu aș zice „tipic celor care au copilărit la sat” așa cum îl știm de demult dacă vorbim despre atmosfera „din ogradă”. Dacă vorbim despre „încă un bro însurat”, asta se întâmplă și la sat și la oraș, iar prieteniile de cândva își pierd din nebunia și extazul de altădată. O piesă faină și un videoclip ce prezintă bucuriile „de altădată”. Felicitari!”, au scris internauții.

Vouă cum vi se pare?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion