ANDRA, taxată dur de internauți: „Știi vorba aia… banii îngrașă!”

Andra Măruță, în vârstă de 37 de ani, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a fost dur criticată de internauți și asemănată cu Gabriela Cristea.

Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune din România.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia … banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar … la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, „Obosește din cauza greutății … Își pierde suflul”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de către unii internauți la videoclipul publicat pe TikTok.

Alții însă i-au luat apărarea artistei și sunt de părere că aspectul nu este important.

„O femeie deosebită și arată super bine pentru vârsta ei”, „Toți cred că artiștii nu se îngrașă și sunt veșnic tineri”, „Dacă o iubește și o respectă bărbatul ei, e de ajuns”, „Andra, o cântăreață care are curajul să se simtă bine și să iasă pe scenă așa cum este și nu se sfiește de nimic. Jos pălăria”, „Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, „În mod normal, singurele comentarii asupra greutăți corporale ale unei femei de obicei o fac bărbații, dar observ ca NOI FEMEILE nu ne susținem deloc”, au comentat alți internauți.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion