Cu imobil încă de la grădiniță! Katy BLACK și soțul ei achită câte un apartament pentru fiecare fecior

Veniturile influencerilor încă rămân un mister. Se speculează că ar fi vorba de sume exorbitante, iar alții, dimpotrivă, spun că nu se câștigă chiar atât de mult. Nu se știe adevărul, dar cert este că Instagram bloggerii, Ecaterina și Cristian Cebotari își permit o viață de lux, ba chiar și-au asigurat cei patru feciori ai lor cu câte un imobil.

Despre asta a povestit Katy Black în cadrul celui mai recent interviu al său. Tânăra a spus că 50 la sută din toate veniturile lor sunt destinate copiilor și că lunar soții achită pentru imobilele lui Eugen, Simon, Luca și Matei. Aceasta a mai precizat că totuși venitul său rămâne a fi de bază.

„Fiecare copil are și apartament pe care noi îl achităm. Asta e foarte important, tu să te simți apărat măcar dintr-o parte și dacă eu pot să e ofer asta eu o să o fac.”

Alte detalii tânăra mămică nu a oferit. Amintim că cei doi trăiesc într-o casă la sol, într-o localitate din apropierea Chișinăului. Aceștia au cumpărat casa, după ce și-au vântul apartamentul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion