Consecința faptelor bune! Anatolie MELNIC, asaltat de „nevoiași”: „Tu doar nu ești sărac?”

Showman-ul Anatolie Melnic e cunoscut în mediul virtual pentru faptele generoase pe care le face pentru oamenii nevoiași sau aflați în situație de risc. Unii însă încearcă că profite de Melnic și pretind bani de la acesta.

Un tânăr a cărui identitate nu a dezvăluit-o, l-a sunat cu rugămintea de a-i împrumuta 500 de euro, bani care îi va întoarce dublu în decurs de trei zile. Necunoscutul spune că are bani și în cont și acasă, la Măgdăcești, doar că nu poate acum face rost de ei. Anatolie Melnic a înregistrat toată discuția cu tânărul și a postat-o pe pagina sa de Instagram cu denumirile „Bratanul” meu are probleme”, „Vreau mult să-l ajut”.

„Dă-mi 500 și îți dau o mie, ajută-mă te rog frumos,, brat, că 500 de euro nu e o avere, tu doar nu ești sărac și pe urmă vorbim și de nuntă și de politică și de tot” – i-a spus „bratanul” într-un mesaj vocal. Melnic însă nu a postat deocamdată răspunsul lui pentru bărbatul care-i cerea bani.

În scurt timp, bărbatul de la celălalt capăt de fir a aflat că Melnic a postat conversația lor și a schimbat tonalitatea discuției, trecând la amenințări: „Ferească Dumnezeu dacă asta e real, dacă e real, frățior, șterge imediat că dacă vin, te mănânc cu tot cu. . . „

Citește pe cancan.md și întâmplarea lui Anatolie Melnic cu o femeie căreia i-a achitat factura pentru încălzire, iar aceasta ulterior îl implora să șteargă înregistrarea video în care apare ea, de pe rețele sociale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion