Concurenta sărbătorește?! Reacția Valeriei PASHA și a managerului ei la eșecul Nataliei BARBU, în semifinala Eurovisionului

După ce reprezentantei Moldovei la Eurovision, Nataliei Barbu nu i-a reușit să-și croiască drum în finala concursului de voci, toți așteptau cu sufletul la gură reacția principalei concurente a Nataliei, de la etapa națională a concursului, Valeria Pașa. Ambele au acumulat același punctaj, dar printr-o decizie a juriului s-a hotărât că totuși Natalia ne va reprezenta la Malmo.

Valeria Pașa, împreună cu echipa sa au privit ieri Eurovisionul, în studiou. Nu a făcut însă vreo declarație după anunțarea rezultatelor, azi însă rivala Nataliei Barbu a apărut online.

„Am observat că după semifinala de ieri, cam brusc mi-au crescut vizualizările aici pe stories. Vreți reacție din partea mea sau nu? Nu! Reacție pur și simplu nu o să fie!”, a spus Valeria Pașa cam tristă.

În schimb, managerul artistei, Ivan Luca a fost mult mai vorbăreț pe online. Cât timp viziona Eurovisionul, acesta și-a făcut propriul top al favoriților care ar urma să aibă acces în final. Moldova în topul lui nu se regăsea. Și mai mult, Ivan Luca și-a îndemnat urmăritorii să voteze artistul din Azerbaidjan.

Pronosticurile sale aproape că au corespuns, cu două excepții. Cât despre Natalia Barbu, managerul Valeriei Pașa a scris că nu a fost uimit de faptul că Moldova nu trecut de semifinală în acest an. Tânărul a mai făcut și un pic haz de necaz, postând un nou MEM cu Natalia Barbu.

Amintim că Valeria Pașa a lansat anterior și o petiție „Justiție pentru Televoting”, care a ajuns la TRM, dar nu a avut vreun impact.

Astăzi, cântăreața filmează videoclipul la piesa Anti-Princess, cu care a evoluat la Selecția Națională Eurovision.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion