Cinează la balconul Castel Mimi şi urmăreşte VinOpera, într-o atmosferă familială!

Pentru familii, cercurile de prieteni şi colegi de muncă, Castel Mimi organizează, în seara de gală a Festivalului Internaţional de Muzică Clasică VinOpera, o cină în aer liber, la balconul uneia dintre cele mai frumoase 15 vinării din lume. Poţi urmări prestaţia a peste 60 de muzicieni şi artişti de operă, în timp ce savurezi bucate alese şi vinurile Castel Mimi.

Bucătarii au pregătit un meniu select, care include trei gustări, un fel principal de mâncare, desertul şi evident băuturi – spumant şi vinuri alese produse la castel. De la cină nu vor lipsi fructele de mare precum, creveţii, caracatiţa, dar şi melcii moldoveneşti crescuţi în viţă de vie. Este momentul ca în prima zi de toamnă să te delectezi cu aceste delicii culinare.

Festivalul Internaţional VinOpera, ediţia a VI-a se desfăşoară în premieră, în trei locaţii diferite. Apogeul evenimentului va fi pe 1 septembrie, la Castel Mimi, cu un grandios spectacol simfonic, susţinut de artişti de Operă de la  Bucureşti şi Chişinău, alături de două orchestre conduse de dirijorul român Daniel Jinga.

Atmosfera va fi amplificată de scena imensă, show-ul de lumini şi ecranele LED, care vor reproduce în detaliu fiecare moment al serii.

Trăieşte VinOpera! Fii parte a celui mai bun eveniment vinicol European!

Pentru rezervări accesaţi AICI

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion