Chirurgul lui KIRKOROV, DAVA și INSTASAMKA. Cine e medicul care le-a sculptat corpurile și cât costă serviciile sale?

O bună parte a showbiz-ului rusesc s-a culcat sub bisturiul aceluiași chirurg plastician. Este vorba despre Timur Haidarov – „autorul” sânilor și feselor lui Instasamka, „sculptorul” abdomenului lui DAVA și talia lui Liubov Uspenskaea, tot este rezultatul muncii sale.

Chirurgul preferat al vedetelor din Rusia este originar din Uzbekistan, are 34 de ani și este căsătorit. Acum câteva luni, Timur Haidarov și-a deschis propria clinică și potrivit presei ruse, programările se fac pentru ani înainte. Timur practic a crescut în sala de operație, mama sa fiind medic chirurg. Așa că, de mic copil, Timur a decis că va călca pe urmele mamei sale. Acesta a studiat la facultatea de medicină, etapa de rezidențiat a făcut-o la Kiev, după care a urmat stagii de perfecționare în SUA, Columbia și Brazilia.

Recent chirurgul a oferit un interviu pentru portalul „StarHit” în care a vorbit despre pacienții săi celebri. Acesta a dezvăluit că a operat-o pe soacra lui Instasamka. Feciorul pacientei sale, Moneyken i-a dăruit mamei sale procedura de lifting facial, chiar de ziua sa. Femeia nu a stat pe gânduri și a profitat de ocazia de a se întineri nițel.

Haidarov este bun prieten cu Instasamka, după ce i-a studiat corpul de-a fir-a-păr. Tânăra îi datorează bustul și fesele bombate, cu care se laudă acum. Tot el l-a scăpat pe Filip Kirkorov de grăsimea în exces și l-a înzestrat cu fese.

Se pare că doctorul e destul de transparent. Acesta nu ascunde cât costă serviciile sale. De pe site-ul oficial al clinicii am aflat că operația de mărire a sânilor costă 550 de mii de ruble, echivalentul a 110 mii de lei. Mai scumpă e abdominoplastica, 650 de mii de ruble, echivalentul a peste 130 de mii de lei. O simplă consultare a chirurgului vedetelor costă zece mii de ruble, adică două mii de lei.

Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion