Cheltuie două milioane de dolari, anual, ca să rămână tânăr. Procedura stranie pe care o face un bogătaș american

Unii oameni sunt de-a dreptul obsedați de întinerire și sunt gata să achite orice preț, doar ca să dea ceasul înapoi. Unui magnat american, în vârstă de 45 de ani i-a reușit acest lucru. Testele arată că acesta are inima unui bărbat de 37 de ani, pielea unuia de 28 și plămânii ca a unui adolescent de 18 ani. Dar ce face el pentru asta…e șocant.

Bryan Johnson s-a îmbogățit după ce a fondat mai multe companii de plăți online și a devenit cunoscut după ce a început să facă parte dintr-un proiect experimental, scopul căruia este să identifice „tinereții fără bătrânețe”. Magnatul are o rutină strictă, creată de cei 30 de dezvoltatori ai proiectului „Blueprint”. Că e weekend ori vacanță, bărbatul își începe ziua mereu la ora 5:00, iar în loc de cafeaua matinală, el ia 20 de suplimente alimentare, pentru toate tipurile de beneficii posibile. Toate mesele sale sunt vegane și sunt create în așa fel, încât să-i ofere exact 1.977 de calorii, zilnic. Evident, programul mai presupune și antrenamente sportive, care par să fie foarte eficiente, pentru că Bryan Johnson are o siluetă ca sculptată. Dieta și sportul însă nu sunt suficiente pentru a opri timpul în loc. Așa că, milionarul, mai nou a recurs la încă o procedură.

Acesta a făcut schimb de material sangvin cu fiul și tatăl său. Copilul lui, care are doar 17 ani a donat un litru de sânge, iar plasma i-a fost transfuzată tatălui său obsedat de întinerire. La rândul său, acestuia i s-a recoltat sânge, iar plasma a mers deja la bunel, care are 70 de ani. Schimbul de plasmă este o practică a cărei eficiență nu a fost demonstrată, ba mai mult, instituțiile de sănătate din America nu o recomandă, dar se pare că pe magnat nu-l prea interesează acest fapt.

Sursa: Instagram\bryanjohnson
Sursa: Instagram\bryanjohnson
Sursa: Instagram\bryanjohnson
Sursa: Instagram\bryanjohnson

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion