O oră fără Meta prin prisma influencerilor! „Cum ați trecut peste?”

Marile rețele sociale ale Meta: Facebook, Messenger și Instagram, au picat ieri seara, la nivel internațional. Utilizatorii au fost „alungați” din conturile lor, fără posibilitatea de a se reconecta. Dacă pentru internauții de rând asta a prezentat doar un disconfort de moment, pentru influenceri e o perturbare serioasă a activității lor. Mai multe persoane publice au făcut glume pe seama problemelor Meta.

Capul familiei de influenceri, Cristian Cebotari, cu o comunitate de 214 mii de urmăritori pe Instagram a filmat o scurtă parodie: acesta imită panica unei domnișoare care nu-și poate posta pe Instagram noua manichiură.

Actorul Cătălin Lungu și iubita lui, soprana Ana Cernicova „au început a vorbi în limbi diferite”: ea se plânge că nu funcționează Meta, iar el că vine „măta”.

Prezentatoarea TV și de evenimente, cu o comunitate de 276 e mii de urmăritori de Instagram, Lilu s-a bucurat nițel de turbulențele de pe online. Aceasta a recunoscut că uneori își dorește să dispară toate rețele sociale.

Valeriu Rașcu, autorul proiectului Banda de Bancuri a postat și el un „meme” care ilustrează situația de ieri.

Funcționarea rețelelor a revenit la normal în scurt timp. Amintim că cea mai mare întrerupere globală a avut loc în luna octombrie 2021, când platforma lui Mark Zuckerberg a fost inaccesibilă tocmai șapte ore. Asta a dus la o pierdere de venituri estimată la 100 de milioane de dolari pentru companie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion