De ce Cătălin LUNGU nu i-ar oferi un interviu lui Dorin GALBEN? Ce spune despre jurnalist și interviul cu Platon?

Cel mai recent interviu „Fără Protocol”, marca Dorin Galben, a cărui protagonist a fost controversatul om de afaceri, vizat într-un șir de dosare penale, Veaceslav Platon a stârnit un val de reacții, multe critici și chiar întreruperea colaborării dintre jurnalist și un post TV. Actorul, Cătălin Lungu, unul dintre puținii influenceri care nu a acordat un interviu lui Dorin Galben, a venit cu o reacție.

Actorul a spus că nu a privit și nici nu va privi interviul cu Platon, dar a adăugat că nu crede că jurnalistul ar fi primit bani pentru realizarea acestui material, așa cum se vehiculează. Ceea ce l-a nemulțumit extrem de mult este însăși faptul că Galben i-a oferit platformă de expunere afaceristului dat în căutare națională și vizat în dosare penale de rezonanță, mai cu seamă în contextul alegerilor care se apropie.

„Nu poți să pui la dispoziție unui om care a făcut rău țării să-i pui la dispoziție o platformă în care el să-și spună povestea și e clar că el nu o să vorbească de rău de dânsul, dar o să vorbească frumos. Asta e cum ai da un share unei postări de a lui Platon” – a spus Cătălin Lungu.

Actorul nu a oferit deocamdată un interviu „Fără Protocol” și nici nu a fost invitat să o facă. În schimb, l-a parodiat pe jurnalist și logodnica acestuia, Violeta Scrișu, care îl amenința cu judecata pe Lungu pentru asta.

Între timp interviul lui Galben cu Platon a adunat peste 100de mii de vizualizări pe YouTube în nici 24 de ore. Odată apărut materialul său, postul TV cu care colabora jurnalistul a renunțat la colaborarea cu acesta, dar de comun acord.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion