Ce frază i-a șoptit Leo Ciobu lui Arnold Schwarzenegger și cum îl descrie culturista?

Culturista originară din Republica Moldova, Leo Ciobu a câștigat recent unul dintre cele mai prestigioase turnee mondiale de bodybuilding – „Arnold Classic”. Trofeul i-a fost înmânat sportivei de însuși, Arnold Schwarzenegger, legendarul culturist, actor și om politic, iar Leo a găsit o modalitate ingenioasă de a se întipări în memoria celebrității. Despre asta a povestit în cadrul unui interviu cu Dorin Galben.

Aceasta a repetat celebra lui frază, spusă de Schwarzenegger în filmul „The Terminator” – „I’ll be back”, în traducere „Mă voi întoarce”. I-a spus asta pentru că are intenția să repete succesul din acest an și să mai câștige cel puțin încă o dată turneul.

Leo Ciobu a reușit să-i cunoască nițel personalitatea. Bărbatul a impresionat-o mult, dar a spus că e un om destul de retras, care alege singur cu cine din fani să interacționeze și cu cine nu.

„Când am intrat în culise, o mulțime de lume îl înconjura, nu permiteau să se apropie de el. Cineva-i ducea scaunul, cineva-i ducea scaunul, cineva-i lumina calea, cineva făcea să nu-i fie cald. Grijă maximă față de el La el ca personalitate se simte puterea asta, el se iubește, asta se vede, merge cu încredere, e un bărbat în toată firea. . .un om extraordinar.”

Pe lângă trofeu și această cunoștință uimitoare, Leo Ciobu a primit și calificarea oficială pentru a treia oară la principalul turneu din lume de bodybuilding „Olympic”, care se va desfășura în Las-Vegas. 

Interviurile fără Protocol, realizate de Dorin Galben, pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu 21:00, pe RLIVE TV.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion