Urmăritorii îngrijorați că Tany VANDER a fost deocheată la întâlnirea cu absolvenții! Ce i s-a întâmplat?

Femeia de afaceri și influencera, Tany Vander și-a revăzut în acest weekend colegii de liceu, la tradiționala întâlnire cu absolvenții, doar că imediat după eveniment starea sănătății sale s-a înrăutățit brusc. Urmăritorii săi au dat vina pe ochiul rău al cuiva.

Tany Vander a făcut febră imediat după întâlnirea cu absolvenții și chiar dacă mulți i-au scris că vreo privire invidioasă sau energie dubioasă e de vină, Vander exclude asta. Aceasta zice că e imună la chestiuni mistice, ea însăși având capacități și o protecție deosebite.

„Să încerce nuștiu cine, efectiv nu are cum. Eu am protecție foarte bună. Energia negativă nu mă ia absolut deloc. Am depășit demult tema asta cu deochiul, eu am zis că poate să vă deoachie doar dacă crezi în asta și până la urmă, asta nu e deochiul omului, asta tu crezi că cineva s-a uitat rău la tine, respectiv tu îți asumi asta în cap și crezi că cineva te-a deochiat, nu este chiar așa. Ca un om să te deoachie trebuie să aibă capacități.”

Vander a absolvit Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, din Chișinău. Ce vor zice oare cei prezenți la reuniunea de sâmbătă despre învinuirile care li se aduc?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion