BRITNEY SPEARS, un video mai provocator ca altul. „Ne-am jucat toată noaptea”

Dramele, scandalurile, dezvăluirile și bârfele din jurul lui Britney Spears nu mai contenesc. După ce a fost făcut public anunțul că artista divorțează după 14 luni de căsnicie cu Sam Agarhi, aceasta a fost fotografiată de paparazzi cu o băutură în mână. Colac peste pupăză, acum Britney a postat un video dezgolită, după care altul în compania mai multor bărbați și un mesaj interpretabil.

Cântăreața face aluzie la prima apariție a sa de când a anunțat despre divorț. Mai exact când a fost fotografiată pe ascuns de paparazzii. Aceasta spune că a condus o oră, ca să se întâlnească cu un așa zis prieten și să-și cumpere „pui”. Se afla într-o mașină pe care nu a mai condus-o, așa că Britney se întreabă cum a fost urmărită?

În postare, cântăreața pop folosește la adresa sa un cuvânt necenzurat și zice că prin urmare și-a îmbrăcat rochia verde, și-a invitat băieții preferați, cu care s-a jucat toată noaptea. În aceiași seară pe profilul său de Instagram a mai fost publicat un video, cu Britney Spears dezgolită în dormitor. Ce se întâmplă?

Dacă ai pierdut știrea despre divorțul vedetei, o poți citi aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion