BRITNEY SPEARS divorțează, după 14 luni de căsnicie! SAM AGARHI a inițiat procesul

Britney Spears divorțează, după 14 luni de căsnicie cu Sam Agarhi. Surse apropiate familiei spun că Sam e cel care a depus actele de divorț, după ce a apărut un conflict între aceștia.

Mai exact, Sam este cel care doar un an de mariaj a părăsit căminul conjugal, iar principalul motiv al separării ar fi infidelitatea lui Britney Spears.

TMZ scrie că relația dintre Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, și Sam Asgari, în vârstă de 29 de ani, nu mai era ca înainte. Aceștia de multe ori înjurau și uneori chiar la bătăi.

Artista este reprezentată de o echipă importantă de avocaţi de la Hollywood. Mai precis, Britney Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser.

Sam Asghari, fotmodel și antrenor de fitness, și Britney Spears s-a căsătorit în iunie 2022. Deși păreau fericiți împreună, presa de peste Ocean scria că aveau probleme în mariajul lor încă de acum câteva luni.

Cuplul a semnat un contract prenupțial și urmau să aibă un copil, însă în mai 2022 Britney a anunțat că a pierdut sarcina.

Căsătoria lui Spears cu Asghari a fost a treia a vedetei. Artista are doi fii adolescenţi, Sean şi Jayden, cu cel de-al doilea soţ al ei, Kevin Federline.

Sursa: TMZ
Sursa: TMZ
Sursa: TMZ
Sursa: TMZ
Sursa: TMZ

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion