BEYONCE, prezentă la premiera filmului despre turneul cântăreței TAYLOR SWIFT

Filmul despre concertul cântăreței Taylor Swift, The Eras Tour, a fost lansat la Los Angeles, în incinta cinematografului Grove. Cântăreața a apărut la eveniment într-o rochie Oscar de la Renta în valoare de 12 mii de dolari. Colega ei Beyoncé, care și-a încheiat recent propriul turneu Renaissance, a venit să o susțină pe Swift.

„Sunt atât de bucuroasă că nu voi ști niciodată cum ar fi fost viața mea fără influența lui Beyoncé. Ea m-a învățat pe mine și pe fiecare artist de aici să încălc regulile și să provoc normele industriei. Generozitatea ei. Reziliența și versatilitatea ei. A fost o călăuzitoare, lumina de-a lungul vieții mele. Faptul că a apărut în seara asta a fost ca un adevărat basm”, a scris Taylor pe Instagram.

Beyoncé a apărut la premieră într-un top, pe care l-a purtat cu o salopetă neagră. A avut și ochelari de soare futuristici și cizme negre groase care au completat aspectul.

Beyonce și Taylor și-au arătat încă o dată sprijinul reciproc, lucru pe care l-au făcut de ani de zile de la apariția lui Kanye West la MTV Video Music Awards 2009. Rapper-ul a întrerupt atunci discursul lui Taylor Swift, când a acceptat premiul pentru Videoclipul Anului pentru a anunța că Beyoncé e câștigătoarea „adevărată”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion