Basmele cu Aliman și Ivan revin! Poveștile Populare Moldovenești și Ucrainene – pe rafturile Librarius și GoodNews

Basmele cu Aliman și Ivan revin pe rafturile magazinelor de cărți. Seria Povești Populare Moldovenești și Povești Populare Ucrainene a fost relansată, iar edițiile pot fi găsite pe rafturile magazinelor Librarius și GoodNews.

Celebrele istorii despre Păcală și Tândală, Verde Împărat, Fata cea Înțeleaptă și alte personaje care au colorat viața a milioane de copii devin mai aproape de micuții contemporani, atrași de tehnologii și gadgeturi, dar dornici să afle povești fascinante.

HB Media, care a relansat celebra serie de Povești Populare, își propune să facă tezaurul folcloric al Moldovei cunoscut în întreaga lume, prin intermediul istoriilor care ne-au colorat copilăria. Editorul consideră că acestea sunt absolut necesare copiilor, dar au nevoie de un ambalaj nou, care să intrige și să atragă.

Cărțile pot fi achiziționate atât în magazinele rețelei Librarius și Goodnews, cât și online – pe Librarius.md, Editorii au avut grijă ca poveștile să fie mai aproape de realitățile în care trăiesc copiii moderni, dar să-i țină pe micuții din ziua de azi aproape de tradiții și valori și să-i facă să perceapă diferența dintre bine și rău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion