Emily Istrate a înlocuit scena cu bucătăria. Artista a devenit concurenta faimosului show culinar din România – Chefi la cuțite și a avut ocazia să gătească pentru cei trei jurați: Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.
Cântăreața a gătit curry rice cu pui și ciuperci și a povestit de unde a venit pasiunea pentru bucătăria japoneză.
„Pasiunea pentru gătit a apărut din Japonia, de când am fost prima dată. Mama a adus ingrediente din Japonia, a făcut prima dată acasă și am gustat prima dată de la ea și când am fost în Japonia”, a povestit Emily.
Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu au gustat mâncarea cu ochii închiși, iar când a ieșit Emily în fața lor au invadat-o cu întrebări.
Basarabeanca le-a răspuns la orice curiozitate și chiar le-a cântat.
Emily a povestit și detalii mai puțin știute despre viața sa. La vârsta de 14 ani a suferit de anorexie, ajungând la 31 de kilograme.
„Am avut o perioadă foarte depresivă. Am stat și în spital, nu puteam să mă mișc. Un om cu anorexie devine alt om”, a spus Emily.
Vedeți câte cuțite a primit artista: